Secret Garden

Social media

Hoe we een nieuw high - end restaurant in een competitieve stad als Amsterdam van kwalitatief personeel hebben weten te voorzien.

Probleem

Secret Garden heeft onze hulp ingeschakeld om hen te helpen bij het genereren van kwalitatieve leads voor personeel.

Oplossing

Bij Socialytix hanteren we een push strategie om leads voor personeel te genereren, in tegenstelling tot ouderwetse recruitmentbureaus. Met onze unieke werkwijze zorgen we ervoor dat recruitment advertenties herhaaldelijk worden getoond aan de juiste doelgroep op hun tijdlijn. Hierdoor komen de eerste leads vaak al binnen 24 uur na het starten van de campagne.

Door vooraf grondig onderzoek naar de doelgroep van het restaurant en de verschillende openstaande functies, hebben we de targeting op de juiste manier ingesteld. Op deze manier worden de juiste mensen benaderd die passen bij het restaurant en voldoende gekwalificeerd zijn om er te werken.

Met de inzet van deze strategie blijft er een constante stroom van nieuwe leads binnenkomen voor de openstaande functies in het restaurant. Dit zorgt ervoor dat de roosters gevuld blijven, ook wanneer er tussentijds personeel vertrekt.

Resultaten

De campagnes zijn tot nu toe zeer effectief gebleken en er worden maandelijks meer dan 100 nieuwe leads gegenereerd voor verschillende functies. Dit is indrukwekkend, vooral als je bedenkt dat het restaurant nog niet open was en we enkel met renders van het interieur of stockfoto’s hebben kunnen werken.

Bereik
162.244
Klikken
17.199
ROAS
lEADS
755

Plan een Kennismaking met onze Founder: Marvin Brian

Let's discuss

How we can

Be useful to you

We are always on the lookout for ambitious clients that are passionate about developing their business digitally.

Let's talk