Career at Socialytix

Join the fastest growing performance agency in Amsterdam.

Senior Media Buyer

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als Senior Media Buyer? Wil jij de mogelijkheid hebben om jouw expertise te gebruiken om bedrijven te helpen hun doelgroep te bereiken en converteren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

Online marketing stagiair(e)

Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek in Online Marketing? Wil jij de mogelijkheid hebben om jouw creatieve en technische vaardigheden te ontwikkelen en toe te passen in de praktijk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

Grafisch design stagiair(e)

Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek als Grafisch Designer? Wil jij de mogelijkheid hebben om jouw creatieve en technische vaardigheden te ontwikkelen en toe te passen in de praktijk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

Social media advertising specialist

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als Social Media Advertising Specialist? Wil jij de mogelijkheid hebben om jouw expertise te gebruiken om bedrijven te helpen hun doelgroep te bereiken via social media? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

Sales manager

Wij zijn op zoek naar een salesmanager die verantwoordelijk is voor het genereren van kwalitatieve leads, het closen van deze leads en het verzorgen van een smoothless onboarding. Meer weten? Check de hele vacature!

Lees meer