Crisp Sheets

Social media
Google

Crisp Sheets is een leading eCommerce brand die zich specialiseert in het aanbieden van hoogwaardig beddengoed. In de afgelopen 3 jaar groeiden we samen tot ongekende hoogtes en een ijzersterke relatie. Ontdek hoe!

Probleem

Het doel van de samenwerking was om de omzet van Crisp Sheets te verdubbelen door middel van gerichte betaalde advertenties op Facebook en Instagram. Socialytix voerde een doelgroepanalyse uit en creëerde vervolgens aantrekkelijke advertenties die de doelgroep optimaal aanspraken. Het resultaat van deze aanpak was verbluffend. Door de gerichte campagnes en advertenties die door Socialytix werden ontwikkeld, kon Crisp Sheets de omzet verdubbelen.

Oplossing

Een belangrijke factor voor het succes van de samenwerking tussen Socialytix en Crisp Sheets was de samenwerking zelf. Beide partijen bundelden hun kennis en ervaring om de beste resultaten te behalen. Zo werd de communicatie tussen de teams geoptimaliseerd en werden de doelstellingen en verwachtingen duidelijk gedefinieerd.

Nadat de campagnes op Facebook en Instagram succesvol waren gebleken, besloot Crisp Sheets de funnel uit te breiden met Pinterest, TikTok en Google advertising. Socialytix stelde deze advertentieplatformen op elkaar in, zodat het rendement maximaal was. Het team bleef de prestaties van de campagnes nauwgezet volgen en maakte op basis hiervan aanpassingen om ervoor te zorgen dat de resultaten bleven verbeteren.

Resultaten

De uitstekende samenwerking tussen Crisp Sheets en Socialytix, in combinatie met de gerichte betaalde advertenties, hebben geleid tot een succesvolle langdurige samenwerking. Crisp Sheets heeft het vertrouwen in Socialytix herhaaldelijk bevestigd en vertrouwt op hun ervaring en expertise om de prestaties van de advertenties voortdurend te verbeteren. De strategie van Socialytix heeft Crisp Sheets in staat gesteld om een ​​hoogwaardig product te leveren en klanten tevreden te stellen, terwijl het bedrijf blijft groeien en floreren.

Bereik
3.902.160
Klikken
280.803
ROAS
5.1
lEADS

Plan een Kennismaking met onze Founder: Marvin Brian

Let's discuss

How we can

Be useful to you

We are always on the lookout for ambitious clients that are passionate about developing their business digitally.

Let's talk